A Helyes és Társa Bt. és a Helyes Kft. központja 7627 Pécs, Hársfa u. 34. sz. alatt mûködik.

Itt található a RIGIPS gipszkarton, álmennyezet és tartozékai, valamint a szárazépítészettel kapcsolatos bemutatótermünk is, ahol folyamatosan szakmai tanácsokkal, prospektusokkal állunk érdeklõdõink rendelkezésére.

Vállalunk helyszíni felméréseket, árajánlatok készítését, kivitelezést a teljes szárazépítészeti rendszerekre vonatkozóan.

A bemutatóteremben található a HENKEL - EMFI - DOLEZAL ragasztástechnikai boltunk, ahol a pillanatragasztóktól egészen 5 kg-os kiszerelésig állunk a lakosság rendelkezésére a ragasztók széles skálájával. Purhabok, Ceresit fugázók és Akrylok is megtalálhatók üzletünkben.

Viszonteladóknak, kereskedõknek gyári áron adjuk tovább ragasztóinkat, mivel Dél-Dunántúlon Cégünk, mint márkakereskedõ mûködik.

A ragasztástechnika mellett forgalmazunk DECOSA díszítõ elemeket, csíkokat, rozettákat, prospektus alapján kiválasztott termékek határidõre történõ beszerzését is vállaljuk.

Üzletünkben árusítunk barkács csiszolókat, különleges méretû csiszolók beszerzését is vállaljuk.

A gipszkarton szereléséhez szükséges szerszámok, csavarok, dübelek, gipszek, erõsítõ csíkok, stb. megtalálhatók üzletünkben.

Új termékünk a parafa padlók és falburkoló anyagok, amelyek ugyancsak megtekinthetõk és megrendelhetõk üzletünkben. Kiváló minõség, bõ áruválaszték.

A Pécs, Hársfa utca 34-ben várjuk vásárlóinkat, és megrendelõinket, szakszerû kiszolgálással és bõ áruválasztékkal, hasznos tanácsokkal.

A Helyes és Társa Bt. és Helyes Kft. raktára 7630 Pécs, Mohácsi út 18 sz. alatt mûködik.

Raktárunkból a nagy tételben vásárló közületeket és közvetlenül a lakosságot szolgáljuk ki, korszerû technikai körülmények között, pl. targonca, stb.

 

Bemutatóterem:
Pécs, Hársfa u. 34.
Tel.: 72/515-966

Raktárbázis:
Pécs, Mohácsi u. 18.
Tel.: 72/516-970